Diete de slabit - Slabeste rapid cu dieta testata.. Natural!

Diete de slabit. Acum cele mai eficiente diete. Compara si comanda dieta cea mai potrivita pentru tine !

Dieta oferita arde mai multe grasimi decat orice alte metode !

 


  Acasa

Intrebari Frecvente
despre Meodele noastre


Rezultatele obtinute

  Informatii diverse despre slabit

  Comanda

  Contact

 Termeni si conditii

 

Dieta Atkins

Regim disociat

Dieta Beverly Hills

Dieta Vegetariana

Dieta Montignac

Dieta cu supa de varza

Dieta Catalin Crisan

Dieta Low Fat

Dieta J. Lo

Dieta Macrobiotica

Dieta Monica Anghel

 


Doctorul Atkins si-a publicat prima carte, intitulata "Dieta Revolutionara a Dr. Atkins", in anul 1972. Esenta programului Atkins este aceea de a oferi, printr-o dieta ce se bazeaza pe consumul de proteine, o serie de faze, in care corpul va avea anumite reactii, una dintre consecinte fiind reducerea kilogramelor.

O descriere sumara a regulilor in Dieta Atkins include:

a) restrictionarea aportului de carbohidrati, de toate tipurile (paine, paste, cereale, legume, fructe, produse ce contin zahar).

b) incurajarea consumului de carne de toate tipurile.

c) promovarea suplimentelor alimentare (vitamine si minerale).

 

Cum functioneaza ?

 

Astfel, carbohidratii sunt limitati la 20 de grame pe zi, in primele 2 saptamani, urmand sa creasca ratia cu 5 grame pe saptamana, pana ajungi la o valoare maxima.

Faza 1- Inductia - 14 zile Scopul este de a induce o anumita stare corpului, in care este obligat sa produca si sa elimine cetone. In aceasta perioada poti observa o reducere mai rapida a greutatii corporale. Sunt interzise toate fructele si mare majoritate a legumelor, carbohidratii sunt restrictionati la 20 grame pe zi.

Faza2 - Pierderea greutatii- continua pana iti atingi scopul. Aceasta faza va determina, in continuare o reducere a greutatii corporale, devenid totusi mai putina si mai restrictiva decat faza1. Se va permite consumul limitat de legume, iar aportul de carbohidrati va creste, pama la 40 grame pe zi.

Faza 3 - Pre-mentinerea - incepe cand mai ai 2-5 kilograme, pana la scopul propus. Ratia de carbohidrati creste pana la "nivelul critic", reducandsimtitor ritmul in care slabesti. Cu cat pierzi acete kilogramo mai lent, cu atat mai bine te pregatesti pentru ultima faza.

Faza 4 - Mentinerea Scopul este de a-ti mentine greutatea ideala pe tot parcursul vietii, continuand controlul pemanent al aportului de carbohidrati. Grasimea, Proteinele si Exercitiile fizice sunt toate incurajate. Zaharul este chiar interzis, impregna cu stricta limitare a carbohidratilor de orice natura.

Daca vrei sa ai dieta completa comanda aici

 

  Home  | Diete de slabit  |  Importanta  |  Intrebari Frecvente  |  Rezultate obtinute  |  Informatii diverse despre slabit  |   Comanda  |  Contact  


Diete de slabit. Acum poti comanda dieta potrivita. Diete pe care le folosesc toate vedetele pentru a se mentine in forma. La comandarea unei diete cu programul pentru un abdomen plat primesti GRATUIT un CD cu exercitii fizice pe care le poti face acasa fara antrenor!!!

Hair:: Diete:: Web Hosting::